LOG IN  
 

CHART SOLUTIONS

   
  LATEST WEEKLY DATA UPLOAD: w. .    

 MUSIK SALG OG FORBRUG


 • M&I Service er leverandør til IFPI (pladeselskabernes brancheorganisation) af alle de officielle musiksalgslister på det danske marked.Vi indsamler fysisk albumsalg samt digitalt track- og albumsalg og streaming fra dagligvarehandlen, specialhandlen og internetbaserede butikker. Vi dækker min. 90% af musiksalget på det fysiske marked og mere end 95% af det digitale musiksalg. Vi indsamler ligeledes tal fra væsentlige streamingtjenester som Spotify, TDCPlay og WIMP.


  Labels, kunstnere og management

  Som led i vores aftale med IFPI har medlemmerne adgang til vores branche statistikker og Hitlister for det danske musikmarked via vores website løsning, samt i form af rapportering direkte til det enkelte medlem. Følg udviklingen på markedet, og se statistik på enkelt titler. Vores aftale med IFPI er ikke eksklusiv hvorfor alle musikselskaber vil kunne lave aftale med M&I Service om adgang til markedsdata. Ligeledes sætter M&I Service ikke nogen begrænsninger for hvilke titler som kan optræde på en hitliste, sålænge de almindelige kriterier for de enkelte hitlister er opfyldt.


  Alle musikudgivere opfordres til at fremsende releaseplaner og kataloger jævnligt, så vores information altid holdes up2date.  Butikker med musiksalg

  Som butik med salg af digital musik, har du mulighed for at få statistik og følge udviklingen på netop dit marked. Hvor ligger din butik ifht. resten af markedet? Hvad sælger mest, og hvordan er placeringerne på diverse lister.


  Alle butikker er velkomne til at rapportere deres salg efter de regler som vi har for rapportering.