LOG IN  
 

M&I Service

   
  LATEST WEEKLY DATA UPLOAD: w. .    

 BAGGRUND


 • Fra September 2013 ændrer IFPI Danmark og Foreningen af Danske Videodistributører (FDV) leverandør af de officielle danske hitlister fra Nielsen Music til M&I Service.


  FDV, IFPI Danmark og Nielsen bakker 100% op bag det nye setup:


  • Foreningen af Danske Videodistributører har gennem en årrække samarbejdet med Michael Heitmann omkring indsamling og strukturering af datamateriale fra den del af retailmarkedet som forhandler vores produkter. Dette samarbejde har været og er af stor værdi for vores brancheforening og giver os mulighed for at følge et marked i stor forandring og ligeledes sikre, på baggrund af historisk data, optimale muligheder for konstant at tilpasse os udviklingen og nye vilkår.
       Thomas Schultz, Bestyrelsesformand for Foreningen af Danske Videodistributører og direktør for SF Film


  • Som brancheforening er det essentielt at være i besiddelse af pålidelige markedsdata og ikke mindst at have et tæt samarbejde med data leverandøren. Der er ingen tvivl om, at Michael Heitmann er en af de dygtigste indenfor sit fag, han er pålidelig, troværdig og dygtig, og vi sætter stor pris på vores samarbejde.
       Ditte Rie Agerskov, Kommunikationschef, Foreningen af Danske Videodistributører.


  • Michael Heitmann har på vegne af IFPI Danmark stået i spidsen for indsamling og analyse af markedsdata siden 1996. Michael er en troværdig, kompetent og grundig samarbejdspartner, og vi kan kun anbefale, at dataleverandører fortsætter med at levere data til Michael Heitmann, da hans arbejde er den optimale garanti for et pålideligt billede af det danske musikmarked.
       Henrik Daldorph, Bestyrelsesformand i IFPI Danmark og direktør for Sony Music Danmark


  • Som kommunikationschef i IFPI har jeg siden 2010 haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Michael Heitmann i forbindelse med moniteringen af det danske musikmarked. Derfor er det heller ikke svært for mig at understrege Michael Heitmanns fortræffeligheder og hans indflydelse på, at vi i Danmark har en velfungerende markedsstatistik.
       Lasse Lindholm, kommunikationschef, IFPI Danmark


  • Nielsen have been lucky to work with Michael Heitmann over the last 15 years. Michael has been consistently very professional, a trusted partner with strong ethic, and he is very respected both within Nielsen and within the industry. As Nielsen is now taking a step back with entertainment tracking and reporting across Europe, we are happy to endorse Michael Heitmann to take over from us in Denmark.
       Jean Littolff, Managing Director, Nielsen Music


 • Transparens

  M&I Service har siden 1995 leveret en komplet pakke af Charts og Market Research til IFPI og den danske musikbranche benyttende firmaets unikke produktions- og rapporteringsoftware. I 8 år delvist som underleverandør til Nielsen Music kendetegnet ved samme høje standard for fortrolighed, datakvalitet og service, som er synonym med navnet Nielsen i hele verden.

  Vi har også frem til 2018 håndteret lignende opgaver for videobranchen og FDV.